Od privatizacije 2,5 miliona KM

Bez autora
Jul 04 2012

Administrativna služba grada do kraja godine očekuje priliv oko 2.500.000 maraka od prodaje deset poslovnih prostora i 150 garaža. Privatizacija poslovnih prostora i garaža, koji su vlasništvo grada, otpočela je 2011. godine, a prošle godine je na taj način ostvaren prihod od 754.489 KM, dok su do kraja aprila ove godine ostvareni prihodi od 733.509 KM. U Programu utroška novca pribavljenog prodajom poslovnih prostora i garaža na području grada, koji je sačinilo Odjeljenje za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja službe grada, ističe se da su sve radnje u vezi sa realizacijom privatizacije poslovnih prostora i garaža definisane kao prioritet.

Od privatizacije 2,5 miliona KMAdministrativna služba grada do kraja godine očekuje priliv oko 2.500.000 maraka od prodaje deset poslovnih prostora i 150 garaža.

Privatizacija poslovnih prostora i garaža, koji su vlasništvo grada, otpočela je 2011. godine, a prošle godine je na taj način ostvaren prihod od 754.489 KM, dok su do kraja aprila ove godine ostvareni prihodi od 733.509 KM, javile su agencije.

U Programu utroška novca pribavljenog prodajom poslovnih prostora i garaža na području grada, koji je sačinilo Odjeljenje za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja službe grada, ističe se da su sve radnje u vezi sa realizacijom privatizacije poslovnih prostora i garaža definisane kao prioritet.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik